JusuCharizma.lt

JUSUCHARIZMA.lt

„Charizma“ organizuoja Kalėdų Senelio vizitą į darželius, mokyklas ar privačias šventes!

Kalėdinės programos vaikams

🎅 „Charizma“ kviečia jus pasinerti į magišką Kalėdų dvasią su mūsų unikaliomis šventinėmis programomis! Mūsų Kalėdų Senelis ir jo linksmieji padėjėjai atkeliaus į jūsų darželius, mokyklas ar net privačias šventes, sukurdami nepamirštamus prisiminimus mažiesiems. Džiaugsmingos veiklos, žaidimai ir dovanų dalybos – tai tik dalis to, ką siūlo mūsų interaktyvios Kalėdinės programos. Leiskitės į stebuklingą nuotykį su Kalėdų Seneliu ir jo komanda, kuri į jūsų šventę atneš tikrąją Kalėdų magiją! 🎄

Misija Kalėdos –Šunyčiai patruliai (du animatoriai)

Mylimi filmukų herojai – Šunyčiai Patruliai, kviečia mažuosius gerbėjus leistis į nuotykių kelionę. Programoje gausu interaktyvių veiklų ir žaidimų. Vaikai kartu su savo Patruliais leisis į beprotiškas linksmybes pasitinkant magiškas Kalėdas.

Paslaugos įkainis – 150 eurų.

Elfų šou – Kalėdų belaukiant (du animatoriai)

Smagus elfų renginys atneš magiją ir džiaugsmą, leidžiant pasinerti į kalėdinę atmosferą ir patirti nepakartojamus nuotykius, belaukiant Kalėdų. Elfai, Kalėdų Senelio pagalbininkai, atvyksta su energingais šokiais, aktyviomis veiklomis ir kitomis smagybėmis

Paslaugos įkainis – 150 eurų.

Kalėdų Senelio vizitas (vienas vedėjas)

Kalėdų Senelio – tai stebuklinga patirtis, skirta vaikams ir jų šeimoms, suteikianti galimybę pasinerti į kalėdinę magiją ir šventinę nuotaiką. Šis renginys siūlo vaikams ne tik dovanų gavimą, bet ir nuostabią linksmą programą, kurios metu Kalėdų Senelis dalinsis geromis nuotaikomis ir linkėjimais.

Paslaugos įkainis – 100 eurų.

Kalėdinės dirbtuvėlės (vienas vedėjas)

Tai smagus ir įkvepiantis būdas atskleisti savo kūrybines idėjas ir pasigaminti unikalų žaisliuką, kurį vėliau bus galima pasikabinti ant Kalėdinės eglutės. Užsiėmimo metu, vaikai gamins kalėdinius žaisliukus. Dalyviai galės sukurti savo išskirtinį kalėdinį žaisliuką, kuris po užsiėmimo liks asmeniškai jiems. Turės galimybę smagiai ir įdomiai praleisti laiką kūrybinėje aplinkoje.

Paslaugos įkainis – 100 eurų.

Galite užsisakyti teminį renginį ir į Jūsų šventę! ♡

IMG_0921
IMG_0923
IMG_0926
IMG_0729
IMG_0746
IMG_0717
dotnuva2
dotnuva1
dotnuva3
IMG_0510
IMG_0497
IMG_0492
0F5B85F7-3226-4172-ACC5-2DEF995AAA3F
IMG_9170
IMG_9108
image00001
IMG_1449
image00002
JUSUCHARIZMA.lt

Galite užsisakyti teminį renginį ir į Jūsų šventę​! ♡